Επιμορφωτικό Σεμινάριο ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ Λαμίας

Το ΚΕΣΥΠ Λαμίας στο πλαίσιο των λειτουργιών και αρμοδιοτήτων του οργανώνει Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους/τις εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν το θεσμό  του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Γ? Γυμνασίου και στην Α? ΕΠΑΛ, τους/τις εκπαιδευτικούς που πραγματοποιούν προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας και τους συνδέσμους επικοινωνίας των Λυκείων του νομού Φθιώτιδας.  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 (ώρα 11.00-14.00), στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου ΓΕΛ Λαμίας (Σόλωνος 53).

A? Μέρος (11:00-12:30)

Εισηγήτρια: Ευγενία Κατσίγιαννη

  • Ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της Δια βίου ΣΥΕΠ.
  • Τα εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την εργασία.
  • Τρόπος διδασκαλίας, υλικό και καλές πρακτικές στα πλαίσια του μαθήματος ΣΕΠ και των προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας. Ανταλλαγή εμπειριών.

Β? Μέρος (12:30-14:00)

Εισηγητής: Δημήτρης Καλοδήμος

  • Ενημέρωση για το νέο Λύκειο.
  • Ενημέρωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις με το ισχύον σύστημα.

Παρακαλούνται οι διευθυντές/ντριες των σχολείων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς και να διευκολύνουν τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο σεμινάριο.
Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν θα δοθεί  βεβαίωση παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους το ΚΕΣΥΠ ως την Δευτέρα 10/2/2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση kesyp@dide.fth.sch.gr ή στο τηλέφωνο 22310 24706.
O Δ/ΝΤΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
      ΣΠΥΡΟΣ Α. ΠΙΛΙΤΖΙΔΗΣ